Beypazarı'nda doğa yürüyüşü alanları belirlendi

ANKARA (AA) - Beypazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün başlattığı çalışma ile Beypazarı ilçedeki doğa yürüyüşü alanları tespit edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özgür Bediz, Beden Eğitimi öğretmenleri...

11 Ocak 2022 Salı 21:02
Beypazarı'nda doğa yürüyüşü alanları belirlendi

ANKARA (AA) - Beypazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün başlattığı çalışma ile Beypazarı ilçedeki doğa yürüyüşü alanları tespit edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özgür Bediz, Beden Eğitimi öğretmenleri Osman Kurt, Şerafettin Karabıyık ve alan rehberi Hamza Gökdemir ile Kozalan Mahallesi çevresi, Çatakkaşı, Gollan ve Kartal Kayası mevkilerinde alan çalışması yapıldı.

Özgür Bediz, ilçenin doğa yürüyüşü sporuyla ilgilenenlere eşsiz fırsatlar sunduğunu belirtti. Bediz, yaptıkları çalışmanın ilçenin turizm potansiyeline de katkı sunacağına inandığını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.