Mansur Yavaş Kararını Verdi. Sinan Burhan açıkladı

2028 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı kim olacak? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mı, yoksa Genel Başkan Özgür Özel mi? Bu konuyla ilgili Millet Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan noktayı koydu.

23 Temmuz 2024 Salı 13:33
Mansur Yavaş Kararını Verdi. Sinan Burhan açıkladı

TV100'de Kübra Par ile Farklı Açılar programında son siyasi gelişmeler masaya yatırıldı. 

Millet Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarı Fuat Uğur,  CHP Genel Başkanı Yardımcısı Suat Özçağdaş, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı programa konuk oldu. 

2023'teki seçimde Kemal Kılıçdaroğlu karşısında yüzde 52.18 oy alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sonraki seçimlere girip girmeyeceği merak edilirken, seçimler erkene alınmadığı takdirde 2028 yılında yapılacak.

Kulislerde önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili isimler dolaşırken özellikle CHP cenahında Ekrem İmamoğlu ve Mansur yAvaş'ın ismi konuşuluyor.

Ancak Millet Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, TV100'de çok dikkat çekici bir iddiada bulundu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini belirterek çalışmalar başladığını iddia etti. 

Burhan, canlı yayında  Sayın Özgür Özel’e yönelik eleştiriler parti içerisinden geliyor. Mansur Bey şu anda ciddi bir ekip ile çalışıyor ben söyleyeyim, cumhurbaşkanı adayı! ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.