Gölbaşı Belediyesi'nde Başkan ve Personel El Ele

Gölbaşı Belediyesi Başkanı Yakup Odabaşı, Personel ile Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

13 Mayıs 2024 Pazartesi 16:19
Gölbaşı Belediyesi'nde Başkan ve Personel El Ele

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, öğle yemeğini belediye yemekhanesinde çalışanlarla birlikte yedi. Yemek sırasında personelle sohbet eden ve onlarla fotoğraf çektiren Başkan Odabaşı, belediye çalışanlarının memnuniyetini de gözler önüne serdi.

Başkan Odabaşı, yemekhanede tepsisini alarak çalışanlarla birlikte sıraya girdi ve aşçıların hazırladığı yemekleri aldı. Daha sonra personelle aynı masada oturan Odabaşı, samimi bir ortamda yemek yedi. Belediye çalışanları ile yakından ilgilenen Odabaşı, onlarla uzun uzun sohbet etti ve birlikte fotoğraf çektirdi.

Başkan Odabaşı, yaptığı açıklamada,

"Belediyemizin her çalışanıyla birlikte büyük bir aile olduğumuzu hissediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren personelimizle bütünleşerek birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Gölbaşımız için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Onların katkılarıyla ilçemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor ve gelişiyor. Belediye personelimizle yol arkadaşıyız ve onlar için ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız. Bugün de aynı sofrayı paylaştık. Allah izin verirse değerli personelimizle kader birliği yapmaya devam edeceğiz," dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.