Yerel seçimlere doğru

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, şehrin markalaşmasına katkı sağlayacak dış ilişkiler birimini kuracaklarını söyledi. Şahin yaptığı yazılı açıklamada, Karaman'ın markalaşması, gelişmesi...

13 Mart 2019 Çarşamba 14:08
Yerel seçimlere doğru

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, şehrin markalaşmasına katkı sağlayacak dış ilişkiler birimini kuracaklarını söyledi.

Şahin yaptığı yazılı açıklamada, Karaman'ın markalaşması, gelişmesi ve güçlenmesi adına önem verdikleri projelerinden birinin de belediye çatısı altında kurulacak dış ilişkiler birimi olduğunu belirtti.

Son rakamlara göre yaklaşık 100 bin Karamanlı'nın yurt dışında farklı ülkelerde hayatlarını sürdürdüğünü ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Özellikle yaz döneminde Karaman'a gelen hemşehrilerimizin iş ve işlemlerinde kolaylıklar sağlanması ve yurt dışı yatırımcılarla irtibatın sağlanması adına dış ilişkiler birimi kuracağız. Bu birim yurt dışında yaşayan Karamanlıların işleriyle ilgilenilmesinin yanında şehrin yurt dışında daha iyi tanıtılması gibi önemli fonksiyonları da üstlenecek."

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.