Yaz aylarında uçkunla mücadele devam ediyor

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesine bağlı ekipler halk sağlığını tehdit eden karasinek, sivrisinek, uçkun gibi vektör canlılara karşı mücadele çalışmalarına devam ediyor.Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belediye ekiplerinin vatandaşların...

09 Ağustos 2021 Pazartesi 11:44
Yaz aylarında uçkunla mücadele devam ediyor

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesine bağlı ekipler halk sağlığını tehdit eden karasinek, sivrisinek, uçkun gibi vektör canlılara karşı mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belediye ekiplerinin vatandaşların yaz aylarını daha rahat ve huzurlu geçirmeleri için mücadele çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

İnsan sağlığını ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen vektör canlılara karşı mücadele çalışmalarına yaz-kış demeden devam ettiklerini belirten Tutal, "Ekiplerimiz kış aylarından itibaren ara vermeden vektör canlıların larvalarını bıraktıkları dere yatakları, yağmur suyu kanalları ve şehir içinde bulunan su birikintilerinin olduğu alanlar ile çöp depolama alanları, hayvan gübrelerinin biriktirildiği yerlere müdahalelerde bulunuyor." dedi.

Tutal, ilçe merkezinde 4 ekiple 18.00-02.00 saatlerinde ilaçlama çalışması yapıldığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.