Konya'da uyuşturucu operasyonu

- Sokak satıcılarına yönelik operasyonda 4 kişi gözaltına alındı

08 Mayıs 2018 Salı 11:45
Konya'da uyuşturucu operasyonu

KONYA (AA) - Konya'da polisin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda hakkında gözaltı kararı verilen 8 kişiden 4'ü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir grubun uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Teknik ve fiziki takip sonrası 8 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Polis, düzenlediği eş zamanlı operasyonda şüphelilerden 4'ünü yakaladı.

Şüphelilerin yakalandıkları yerlerde yapılan aramalarda, bir miktar esrar maddesi ve uyuşturucu maddeyi tartmakta kullanılan hassas terazi ele geçirildi.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Adreslerinde bulunamayan 4 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.