BİST
9.109
ALTIN
2.920,13
DOLAR
34,25
STERLİN
45,08
EURO
37,64

Karatay Belediye Başkanı Kılca, ilçe ziyaretlerine devam ediyor

KONYA (AA) - Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile yaptığı mahalle ziyaretlerini sürüyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Kılca, sık sık gerçekleştirdikleri...

10 Ağustos 2021 Salı 15:27
Karatay Belediye Başkanı Kılca, ilçe ziyaretlerine devam ediyor

KONYA (AA) - Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile yaptığı mahalle ziyaretlerini sürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Kılca, sık sık gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla birebir görüşmeye devam edeceklerini belirtti.

Saraçoğlu, Hacısadık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde vatandaşlarla ve esnafla buluşan Kılca, Karatay'ın şehrin en çok değer kazanan ilçesi konumunda olduğunu vurguladı.

Aynı gelişim ve değer artışının devam edeceğini ifade eden Kılca, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızla olan muhabbetimize aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Karataylıların talepleri üzerine en küçük sorunlarını bile kısa zamanda çözüme kavuşturmak için ilgili birimi harekete geçiriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bizler daha kolay ulaşılabilir bir belediye olmak için sahada tüm kadromuzla varlığımızı vatandaşlarımıza hissettirmeyi amaçlıyoruz. Ortaya koyduğumuz her eserle insanımızın gönüllerine dokunmak için çalışıyoruz. Çok şükür hemşehrilerimiz de bunu sahada her fırsatta söylüyor. Vatandaşımızın bize gösterdiği istikamette koşmaya, çalışmaya ve ilçemizi geliştirmeye kararlı bir şekilde devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.