Ekonomi yazarı Güngör Uras'ın vefatı

- Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: - "Finansal okur yazarlığa ve ülkemizin ekonomik önceliklerine her vesileyle ve sade bir dille dikkat çeken kıymetli bir insanı kaybettik. Mekanı cennet olsun"

19 Ağustos 2018 Pazar 20:46
Ekonomi yazarı Güngör Uras'ın vefatı

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yaşamını yitiren ekonomi yazarı Prof. Dr. Güngör Uras'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, "Finansal okur yazarlığa ve ülkemizin ekonomik önceliklerine her vesileyle ve sade bir dille dikkat çeken kıymetli bir insanı kaybettik." ifadelerini kullandı.

Kalın, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Uras'ın değerli bir ekonomi hocası olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Uras'a, Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Finansal okur yazarlığa ve ülkemizin ekonomik önceliklerine her vesileyle ve sade bir dille dikkat çeken kıymetli bir insanı kaybettik. Mekanı cennet olsun."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.