Uyuşturucu ile mücadelede medyanın rolü paneli Diyarbakır Çınar’da

Uyuşturucu ile mücadelede medyanın rolü paneli Diyarbakır Çınar’da

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından gerçekleştirilen Anadolu Basın Federasyonu Katkıları ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın rolu 2024 Paneli Diyarbakır Çınar ilçesinde yapılacak.
Uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek ve medyanın sorumluluklarının anlatılacağı Panelde gazeteci yazarlar ve akademisyenler bağımlılık ve mücadele konusunda toplumun bilinçlendirilmesine dikkat çekecekler. 
Uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek, toplumsal farkındalık ve medyanın sorumluluklarının anlatılacağı, “Uyuşturucu ile mücadelede medyanın rolü” panelinde Konuşmacı olarak Gazeteci yazarlar Zafer Şahin, Emin Pazarcı İlyas Efe Ünal, Sinan Burhan ve Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop, Alaattin Keykubat Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Celbiş yer alacak.
Program 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 12.00’da Diyarbakır Çınar İlçesinde Çınar Spor Salonunda yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.