Ankara ve 3 kenti sağanak vurdu! Evleri su bastı, yollar göle döndü

Ankara, Yozgat, Giresun'un Şebinkarahisar ve Alucra ilçeleri ile Bolu'nun Mudurnu ilçelerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Konya Yolu'nda yer alan Bala Kavşağının Ankara istikameti, su birikintileri nedeniyle kısmi olarak trafiğe kapandı. Giresun'daki yağış sonucu ise Şebinkarahisar-Dereli kara yolunun Asarcık köyü mevkisinde toprak kayması meydana geldi. Yozgat'ta da, kent merkezinde başlayan sağanak cadde ve sokaklarda sele neden oldu.

18 Temmuz 2024 Perşembe 11:35
Ankara ve 3 kenti sağanak vurdu! Evleri su bastı, yollar göle döndü

Ankara'da, öğleden sonra başlayan ve bir anda etkisini artıran yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar suyla kaplandı. Sağanağın etkisiyle vatandaşlar ıslanmamak için otobüs durakları ve kapalı alanlara sığındı.

Konya Yolu'nda yer alan Bala Kavşağının Ankara istikameti, su birikintileri nedeniyle kısmi olarak trafiğe kapandı. Polis ekipleri bahse konu noktada araçların geçişini kontrollü şekilde sağlarken, Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri de yoldaki suyun tahliyesi için çalışmalarını sürdürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.