Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Konarılı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

KONYA (AA) - Sanayi ve Teknoloji Konya İl Müdürü Vehbi Konarılı, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.Konarılı, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin, yurt içi ve yurt dışında çektiği...

30 Aralık 2021 Perşembe 15:51
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Konarılı, AA'nın

KONYA (AA) - Sanayi ve Teknoloji Konya İl Müdürü Vehbi Konarılı, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Konarılı, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin, yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğraflar hakkında AA Konya Bölge Müdürü Rıfat Yerlikaya'dan bilgi aldı.

Konarılı, haber kategorisinde, Bilal Kahyaoğlu'nun "Selin yıktıkları", yaşam kategorisinde İsa Terli'nin "İstanbul ve hilal", spor kategorisinde ise Şebnem Coşkun'un çektiği "Kadınlar için daldı" fotoğraflarına oy verdi.

Oylamanın ardından Konarılı, Anadolu Ajansı muhabirlerinin çektiği tüm fotoğrafların birbirinden değerli olduğunu dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.