Rubato

Ülkemizde pop müzik alanında çok güzel eserler vermiş

11 Şubat 2019 Pazartesi 16:54
Rubato

Rubato 

Ülkemizde pop müzik alanında çok güzel eserler vermiş olan Rubato Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün’den oluşan bir gruptur.  Çıkardıkları albümlere Rubato 1, İki, Üç isimlerini vererek 3 albümle müzik hayatına devam etmektedir. pek çok ünlü ile yapılan düetlerle daha da etkileyici hale gelmiştir. Son albümü İKİ’den sonra 2 yıl hazırlık aşamasından sonra çıkarmış olduğu ÜÇ albümü de yine Rubato severler tarafından beğenildi.

Hazırladıkları son albümünde Sezen Aksu’dan El Gibi, Üşüdüm, Şıngırdak Yarim şarkılarını aldı. Bunun yanında son albümünde Sıla Hiç şarkısını, Hüsnü Arıkan Ben Ağlarsam adlı şarkıları da albümüne koydu. Son albümünde Sezen Aksu’nun El Gibi şarkısını Fatma Turgut’un Özer Arkun seslendirdi. Bu da albümün en büyük sürprizlerinden biri oldu.

Rubato’nun Son Albümü

Rubato albümleri dinleyicilerin beğenisini toplamaya devam ederken sanatçılar bir taraftan yeni albüm çıkarmaya bir taraftan da konserlerine devam ediyor. Son çıkardıkları albümünde yer alan 9 şarkısı içinde klibini çektiği şarkı Erdem Ergün’e ait Alma Ahımı adlı şarkı olmuştur. Bu şarkının klibi 15 saat gibi kısa bir sürede tamamlanmıştır. Klibin yönetmeni ise çok başarılı yönetmenlerden Kemal Başbuğ’dur.

Rubato’nun albüm çalışmaları devam ederken bir taraftan da televizyonda yaptıkları programları ve müzik kanlarlındaki çalışmaları da devam ediyor. Bunun yanında konser çalışmalarına da devam etmektedirler. şeklinde internet üzerinden Rubato’nun en güzel şarkılarına ulaşıp dinleyebilirsiniz.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.