Müsteşar Yardımcısı Özden'den kaymakama ziyaret

KONYA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan'ı makamında ziyaret etti. Özden, ziyaretteki koruşmasında, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına dikkati çekerek, spor...

04 Ekim 2018 Perşembe 12:42
Müsteşar Yardımcısı Özden'den kaymakama ziyaret

KONYA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Özden, ziyaretteki koruşmasında, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına dikkati çekerek, spor ilçe ve gençlik merkezi müdürlerine büyük görevler düştüğünü dile getirdi, gençlerin spor salonlarına ve gençlik merkezlerine çekilerek korunabileceğini söyledi.

İlçeye yapılan spor yatırımlarının görüşüldüğünü belirten Özden, "Bakanlık olarak il ve ilçelerde tesisler yapıyoruz. Burada da yatırımlarımızı yerlerinde görelim istedik. Hem sportif tesisler açısından, hem yurtlarımız açısından önemli katkılar sağladık. Planladığımız bir takım yatırımları önümüzdeki yıllarda hep beraber gerçekleştireceğiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.