MHP Kayseri Milletvekili Ersoy'dan Berat Kandili mesajı

KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Ersoy, mesajında, mübarek üç ayların manevi havası içerisinde idrak edilecek kutsal gecelerden biri olan ve ramazanı müjdeleyen Berat Kandili’ne,...

26 Mart 2021 Cuma 17:19
MHP Kayseri Milletvekili Ersoy'dan Berat Kandili mesajı

KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ersoy, mesajında, mübarek üç ayların manevi havası içerisinde idrak edilecek kutsal gecelerden biri olan ve ramazanı müjdeleyen Berat Kandili’ne, milletçe bir kez daha erişmenin mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti.

Ersoy, kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen Berat Kandili vesilesi ile ruhlarına ağır gelen her türlü keder ve sıkıntıdan, insanı inciten hata ve günahtan, insana yakışmayan söz, tutum ve davranıştan berat etmenin en içten duaları olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.