Melikgazi'de kentsel dönüşüm planlaması sürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüm gereksinimi olan yerlerin tespit ve analiz çalışmalarını yaptıklarını bildirdi.Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, vatandaşların nitelikli...

18 Aralık 2020 Cuma 14:19
Melikgazi'de kentsel dönüşüm planlaması sürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüm gereksinimi olan yerlerin tespit ve analiz çalışmalarını yaptıklarını bildirdi.

Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, vatandaşların nitelikli ve daha güvenli konutlarda yaşaması için kentsel dönüşüm çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Kentsel Dönüşüm ve Plan-Proje Müdürlüğü ile kentsel dönüşüm gereksinimi olan yerlerin tespit ve analiz çalışmalarını istişare ettiklerini aktaran Palancıoğlu, "Melikgazi Belediyesi olarak uzun zaman önce Memduh Büyükkılıç başkan döneminde başlayan kentsel dönüşüm şu anda son hızıyla devam ediyor. Bitirdiğimiz binalarla ilgili kura çekimi ve anahtar teslimi törenlerini yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşüm çalışmalarını daha geniş alana yaymayı hedeflediklerini anlatan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Sadece Küçükali ve Kazım Karabekir mahallelerinde değil tüm Melikgazi ile ilgili kentsel dönüşüm ihtiyacı olan alanların tespiti planlanması ve analiz çalışmalarının yapılması gerekiyor. Biz de bu altyapı çalışmalarını mesai arkadaşlarımızla birlikte değerlendiriyoruz. Geçmişten beri Melikgazi Belediyesi referans olarak güzel çalışmalarıyla kentsel dönüşüme imza atmış. Türkiye'de büyük bir başarı elde etmiş. Bizim de bu kapsamda çalışmalarımız devam edecek. Amacımız, vatandaşlarımızın daha nitelikli, daha güzel konutlarda huzur içerisinde yaşamalarını sağlamak. Bütün çalışmalarını tamamladıktan sonra planlarımız dahilinde kentsel dönüşümle ilgili projeler açıklayacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.