Melikgazi Belediyesi personeline uygulamalı yangın eğitimi verildi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, personellerine uygulamalı yangın eğitimi verildiğini bildirdi.Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki birçok hizmet ve yatırımda emeği olan personele eğitim vermeyi...

11 Nisan 2022 Pazartesi 15:55
Melikgazi Belediyesi personeline uygulamalı yangın eğitimi verildi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, personellerine uygulamalı yangın eğitimi verildiğini bildirdi.

Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki birçok hizmet ve yatırımda emeği olan personele eğitim vermeyi önemsediklerini belirtti.

Her alanda hizmet içi eğitim vermeye devam edeceklerini aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli personeller tarafından personelimize yangın çıkış sebepleri, yangınların sınıflandırılması, etkenleri, yangın yerindeki tehlikeler ve hareket tarzı, mücadele ile müdahale yöntemleri anlatıldı. Ayrıca yangın söndürmede kullanılan maddeler, söndürme prensipleri, acil durumlarda alarm ve tahliye planlaması gibi konular hakkında bilgi verildi. Düzenlediğimiz eğitim programlarıyla çalışanlarımızın bilgi birikimini artırıyoruz. Bu eğitimle de çalışanlarımız herhangi bir yangın durumunda en kısa sürede yapılması gerekenleri öğrenmiş oldu. Bu programlarda personelimize verilen eğitimler faydalı ve önemlidir. Önceliğimiz her zaman personelimizin sağlığı, can güvenliğidir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.