Melikgazi Belediyesi camileri gül suyu ile temizledi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kandil gecelerinde vatandaşların daha temiz ve ferah ortamda ibadet yapmalarını sağlamak amacıyla ilçedeki camileri gül suyu ile temizlediklerini bildirdi.Palancıoğlu, yaptığı...

03 Şubat 2022 Perşembe 17:44
Melikgazi Belediyesi camileri gül suyu ile temizledi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kandil gecelerinde vatandaşların daha temiz ve ferah ortamda ibadet yapmalarını sağlamak amacıyla ilçedeki camileri gül suyu ile temizlediklerini bildirdi.

Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, dini ve özel günlerde gül suyu ile camileri temizlediklerini aktararak, şunları kaydetti:

"Yıl boyunca düzenli periyotlarla camilerimizde temizlik çalışması yürütüyoruz. Bugün de özellikle kandil olduğu için vatandaşlarımız daha temiz, ferah namaz kılsınlar diye camilerimizi temizliyoruz. Regaip Kandili için vatandaşların ferah bir ortamda ibadetlerini yerine getirmelerini amaçlıyoruz. Camilerin temiz olması ve güzel kokması için gül suyuyla dezenfekte ettik, temizledik. Hemşehrilerimizden de camilerimizi temiz tutmaya özen göstermelerini rica ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.