Kurban Bayramı'na doğru

KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yaman, mesajında, bayramın Türkiye'ye ve İslam dünyasına ve tüm üreticilere huzur ve mutluluk getirmesini...

20 Ağustos 2018 Pazartesi 12:35
Kurban Bayramı'na doğru

KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yaman, mesajında, bayramın Türkiye'ye ve İslam dünyasına ve tüm üreticilere huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Bayramların karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, günler olduğunu aktaran Yaman, şunları kaydetti:

"Bayramlar, büyüklerin ziyaret edilerek, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve kardeşlik duygusunun öne çıktığı, bereket, umut ve özlemle beklenen günlerdir. Bayramımızı huzur içinde geçirebilmek için fert olarak üzerimize düşen görevi yapalım. Kurbanlarımızı kurallar çerçevesinde kesip çevremizdeki ihtiyaçlı insanları unutmayalım. Bu duygular içerisinde tüm vatandaşlarımızın, üreticilerimizin şehit aileleri ve gazilerimizin, bayramlarını yürekten kutluyorum."

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.