Konya'da yanmış otomobilde ceset bulunması

- Çumra ilçesindeki olayla ilgili 2 kişi tutuklandı

10 Ekim 2017 Salı 10:51
Konya'da yanmış otomobilde ceset bulunması

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde yanmış otomobilde erkek cesedi bulunmasıyla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Alibeyhüyüğü Mahallesi'nde yanmış otomobilde ceset bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, aracın Nebahat Ulukavak'a ait olduğunu belirledi. Cesedin ise kadının, bir gündür kendisinden haber alınamayan oğlu Emre Ulukavak'a (27) ait olduğu tespit edildi.

Olay yeri incelemesi sırasında şüpheli hareketlerde bulunan Ulukavak'ın arkadaşları Murat K. (29) ve Kamil K. (26) gözaltına alındı.

Şüphelilerin ifadelerinde, araçta alkol aldıkları sırada tartıştıkları Ulukavak'ı bıçaklayarak öldürdüklerini, cesedi otomobilin bagajına koyduktan sonra bir düğüne gittiklerini söyledikleri öğrenildi.

Ertesi gün aracı Alibeyhüyüğü Mahallesi'nde bir tarlaya götürdüklerini anlatan şüphelilerin, cesedi aracın koltuğuna bıraktıktan sonra otomobili ateşe verdiklerini kaydettikleri belirtildi.

Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.