Kazımkarabekir Kaymakamı Çıkrık sokak hayvanlarına yem bıraktı

KARAMAN (AA) - Kazımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, kar yağışının ardından sokak hayvanlarına yem bıraktı.Çıkrık, yaptığı açıklamada, kar yağışı ve soğukların hakim olduğu ilçe merkezi ve köylerde, yiyecek bulmakta...

16 Şubat 2022 Çarşamba 14:41
Kazımkarabekir Kaymakamı Çıkrık sokak hayvanlarına yem bıraktı

KARAMAN (AA) - Kazımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, kar yağışının ardından sokak hayvanlarına yem bıraktı.

Çıkrık, yaptığı açıklamada, kar yağışı ve soğukların hakim olduğu ilçe merkezi ve köylerde, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından beslenme alanları oluşturulduğunu belirtti.

Sokak hayvanlarının soğuk kış günlerinde beslenme sorunu yaşamamaları için teyakkuzda olduklarını aktaran Çıkrık, "Sokak hayvanları için ilçe merkez ve köylerimizde beslenme noktaları oluşturarak, mama bıraktık. Sokak hayvanlarının ve yaban hayatının beslenme sorunu yaşamaması için bütün imkanlarımızı kullanacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.