Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ'nin (KAYMEK) 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı kurs kayıtları başladı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre,...

25 Temmuz 2022 Pazartesi 15:48
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ'nin (KAYMEK) 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı kurs kayıtları başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kurslara ücretsiz kayıt yaptırılabilecek.

Bu kapsamda 4, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11'inci sınıflara yönelik ders takviyeleri, 8'inci sınıflar için LGS'ye hazırlık, 12'nci sınıflar ve mezunlar için de YKS hazırlık kursları düzenlenecek.

- Kocasinan Belediyesinden "pilav şenliği"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Obruk Mahallesi'nde geleneksel olarak düzenlenen "pilav şenliği" programına katıldı.

İlçe belediyesinden yapılan açıklamaya göre, mahalleyi ziyaret eden Çolakbayrakdar, yapılacak hasatların bereketli olması temennisinde bulundu.

Çolakbayrakdar, belediye olarak her mahallede vatandaşlara daha güzel hizmetler sunabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

- Melikgazi ilçesinde temizlik seferberliği

Melikgazi Belediyesi her hafta bir mahallede toplu olarak yapılan temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bu hafta Alpaslan ve Köşk Mahallesi'nde tüm birimlerin koordineli bir şekilde çalışma yaptığını ifade etti.

Melikgazi'nin evleri olduğunu ve bu yüzden temiz tutmaları gerektiğini vurgulayan Palancıoğlu, bu kapsamda toplu temizlik çalışmalarını rutin hale getirdiklerini, periyodik halde her hafta bir mahallenin toplu olarak temizlendiğini bildirdi.

- Melikgazi Belediyespor Kulübü badminton sporcularından milli başarı

Melikgazi Belediyespor Kulübü'nden 10 badminton sporcusu milli takıma seçildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, başarılı sporcuları tebrik eden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Danışmentgazi Sosyal Tesisleri'nde badminton branşında eğitim alan Hamit Atmaca, Hasan Can Arslan, Hüseyin Can Arslan, Sami Yusuf Akpınar, Onur Can Yılmaz, Berat Öztürk, Gamze Nur Atmaca, Emine Gül Kocaoğlu, Emine Nur Yavaş ve Aleyna Atan'ın milli takıma seçildiğini kaydetti.

Palancıoğlu, sporcuları ve kendilerini disiplinli bir şekilde yetiştiren hocaları tebrik etti.

- Hacılar ilçesine 4 bin metrekarelik park

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Yenimahalle'de 4 bin metrekarelik park çalışması işinin hızla devam ettiğini bildirdi.

Yaklaşık 4 bin metrekareye yakın park yapacaklarını anlatan Özdoğan, "İçerisinde mini futbol sahası, çocuk parkı, fitness alanı, yürüyüş yolları ve kamelyaların bulunduğu bir park olacak. Vatandaşlarımızın hem spor yapabilecekleri hem dinlenebilecekleri çeşitli aktivitelerin olacağı bir mekan olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.