Karatay'da "Bilgehane" olarak hizmet verecek Saraçoğlu Sosyal Tesisi açılıyor

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Celaleddin Karatay Bilgehanesi'ni 25 Temmuz Pazartesi günü hizmete açacağını bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 2 milyon 320 bin liraya mal...

22 Temmuz 2022 Cuma 15:19
Karatay'da

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Celaleddin Karatay Bilgehanesi'ni 25 Temmuz Pazartesi günü hizmete açacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 2 milyon 320 bin liraya mal olan Saraçoğlu Sosyal Tesisi'nin 771 metrekarelik alanda bulunduğu belirtildi.

Konya Büyükşehir Belediyesine devredilen tesisin, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilgehane olarak bölgeye hizmet vereceği aktarıldı.

Açıklamada ifadesine yer verilen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Saraçoğlu Mahallesi'ne kazandırdıkları sosyal tesisin bölgenin ve gençlerin eğitimine, sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunacağını vurguladı.

Vatandaşların istek, talep ve beklentileri doğrultusunda hizmet üretmeye devam ettiklerini ifade eden Kılca, şunları kaydetti:

"Saraçoğlu Sosyal Tesisimizi Büyükşehir Belediyemize devrettik ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından bölgemize Bilgehane olarak hizmet verecek. Tesisi bölgenin ve gençlerimizin sosyal hayatına katkısı bakımından çok önemsiyoruz. Konya belediyeleri olarak ilim irfan yuvalarını şehrimize kazandırma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bilgehanelerden yetişecek olan gençlerimiz vaktini daha kaliteli ve gelişimine katkı sağlayan etkinliklerle geçirecekler. Tesisimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.