Karatay Belediyesi'nden sınava hazırlanan öğrencilere "Kariyer Rehberi Planlama" defteri

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi, ilçedeki 8. ve 12. sınıf öğrencilerine LGS ile TYT-AYT sınavlarına hazırlık sürecinde, planlama yapmalarına katkı sunacak "Kariyer Rehberi Planlama" defteri dağıttı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,...

12 Kasım 2021 Cuma 14:54
Karatay Belediyesi'nden sınava hazırlanan öğrencilere

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi, ilçedeki 8. ve 12. sınıf öğrencilerine LGS ile TYT-AYT sınavlarına hazırlık sürecinde, planlama yapmalarına katkı sunacak "Kariyer Rehberi Planlama" defteri dağıttı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, eğitimin her zaman öncelikleri arasında olduğunu belirtti.

Kılca, eğitime olan yatırımlarının devam edeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu nedenle nesillerimizin iyi ve kaliteli eğitim ile yetişmesine verdiğimiz destek, geleceğe yaptığımız en değerli yatırımdır. Bu amaçla LGS ile TYT-AYT sınavına hazırlanan öğrencilerimize bizim de bir katkımız olsun diye 'Kariyer Rehberi Planlama' defterini, ilçemizdeki öğrencilerimize ulaştırdık. Kariyer Rehberi Planlama defterinde, öğrencilerimizin nasıl planlı ve disiplinli çalışacakları ve yaptıkları plan ve hedef çerçevesinde çalışmalarını nasıl takip edecekleri noktasında bilgilendirmeler bulunuyor. İçinde çeşitli planlama tablolarının bulunduğu defterle birlikte çocuklarımızın yıl içindeki başarı grafiği de bulunuyor. Bu defter sayesinde öğrencinin başarısının takibi ebeveynler ve rehber öğretmenler tarafından da yapılabiliyor."

Şehit Sadık Ortaokulu Müdürü Harun Çuhadar ise Karatay Belediyesi'ne ve Kılca'ya eğitim alanındaki çalışmaları için teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.