Karaman'daki okullararası okçuluk müsabakaları

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği okullararası okçuluk il birinciliği müsabakaları sona erdi.Atatürk Spor Kompleksi Okçuluk alanındaki okullararası küçükler, yıldızlar ve gençler okçuluk il birinciliği...

03 Nisan 2019 Çarşamba 14:30
Karaman'daki okullararası okçuluk müsabakaları

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği okullararası okçuluk il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Atatürk Spor Kompleksi Okçuluk alanındaki okullararası küçükler, yıldızlar ve gençler okçuluk il birinciliği müsabakaları, 8 okul takımından 30 sporcunun katılımı ile düzenlendi.

Olimpik ve makaralı yay kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmalarda küçükler 20 metre, yıldızlar 30 metre, gençler ise 50 ve 70 metre atışlarında madalya mücadelesi verdi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Spor Şube Müdürü Ali Osman Bebek, Okçuluk İl Temsilcisi Recep Batman ve Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.