Karaman Valisi Işık Anı Bisküvi'yi ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren sanayi kuruluşlarından Anı Bisküvi Anonim Şirketini ziyaret etti.Fabrikanın bisküvi ve plastik üretimi yapılan bölümlerde bir süre incelemelerde...

04 Şubat 2021 Perşembe 14:27
Karaman Valisi Işık Anı Bisküvi'yi ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren sanayi kuruluşlarından Anı Bisküvi Anonim Şirketini ziyaret etti.

Fabrikanın bisküvi ve plastik üretimi yapılan bölümlerde bir süre incelemelerde bulunan Vali Işık, üretimi yapılan ürünler hakkında bilgi aldı.

Işık Karaman ekonomisi ve istihdamına önemli bir katkı sağlayan Anı Bisküvi yetkililerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Karaman OSB Yönetim Kurulu ve Anı Bisküvi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın'da ziyaretinden dolayı Vali Işık'a teşekkür ederek sektör hakkında bilgi verdi.

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.