Karaman İl Genel Meclisi Toplantısı

KARAMAN (AA) - Karaman İl Genel Meclisi ocak ayı toplantısı başladı. İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar başkanlığında yapılan toplantıda, ilçelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine üye seçimleri, komisyonlardan...

08 Ocak 2019 Salı 16:40
Karaman İl Genel Meclisi Toplantısı

KARAMAN (AA) - Karaman İl Genel Meclisi ocak ayı toplantısı başladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar başkanlığında yapılan toplantıda, ilçelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine üye seçimleri, komisyonlardan gelen inceleme raporları, İl Özel İdaresi'ne bağlı yerlerdeki uygulama imar planı değişikliği teklifleri, ödenek aktarımları, satış kararları yanı sıra Valilik'ten gelen teklifler de görüşülüp karara bağlanacak.

Meclis Başkanı Kapar yaptığı açıklamada, toplantıların 11 Ocak tarihine kadar devam edeceğini belirterek, alınacak kararların hayırlara vesile olmasını diledi.


Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.