İç Anadolu'da Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde için don uyarısı

KONYA (AA) - İç Anadolu Bölgesi'nde Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde için don uyarısı yapıldı.Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yağışlı ve bulutlu hava şartlarının bölgeyi terk etmesiyle, sıcaklıkların...

10 Kasım 2021 Çarşamba 16:12
İç Anadolu'da Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde için don uyarısı

KONYA (AA) - İç Anadolu Bölgesi'nde Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde için don uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yağışlı ve bulutlu hava şartlarının bölgeyi terk etmesiyle, sıcaklıkların düşmesi sonucunda Konya, Karaman, Aksaray, Niğde'de gece ve sabah saatlerinde don görüleceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, bu gece yarısından sonra etkili olması beklenen donun, cuma sabahına kadar sürebileceği, zirai faaliyetlerin devam ettiği bölgelerde çiftçilerden ve ilgililerden dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.