Dereceye giren sporcular Başkan Çalışkan'ı ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonası'nda dereceye giren Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı ziyaret etti. Şampiyonada milli takım kadrosuna...

28 Eylül 2018 Cuma 15:01
Dereceye giren sporcular Başkan Çalışkan'ı ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonası'nda dereceye giren Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı ziyaret etti.

Şampiyonada milli takım kadrosuna davet edilen ve 2 altın, 3 bronz madalya kazanan Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı'nı Belediye Encümen Salonu'nda ağırlayan Başkan Çalışkan, sporculara başarılar diledi.

Çalışkan, "Yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı bu önemli organizasyonda ülkemizi başarıyla temsil eden tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Elde edilen bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizler her zaman sizin gibi gençlerimizin yanındayız." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.