Bilgehaneler'de yaz etkinlikleri için kayıtlar başlıyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehaneler'de 2022 yaz dönemi kayıtları "Bu yaz çok bilge geçecek" sloganıyla başlıyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Konya Büyükşehir...

03 Haziran 2022 Cuma 14:59
Bilgehaneler'de yaz etkinlikleri için kayıtlar başlıyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehaneler'de 2022 yaz dönemi kayıtları "Bu yaz çok bilge geçecek" sloganıyla başlıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyalı çocukların, gençlerin hem akademik hem de milli ve manevi yönden en güzel şekilde yetişmeleri için gayret gösterdiklerini belirtti.

Altay, öğrencilerin Bilgehaneler'de dolu dolu bir yaz dönemi geçirmeleri yönünde planlama yaptıklarını vurgulayarak, "Çocuklarımızın hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri keyifli bir yaz tatili olması için Bilgehaneler'deki yaz etkinlerimizin çok faydalı olacağına inanıyorum. Yaz tatilini verimli geçirmek isteyen 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıftaki tüm öğrencilerimizi bu güzel fırsatı değerlendirmesi için 4-12 Haziran'da kayıt yaptırmaya davet ediyorum." ifadesini kullandı.

Açıklamada, ilçelerle 19 şubeye ulaşan Bilgehaneler'in, sene içinde milli ve manevi değerler temasıyla ders destek programları, psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri, atölye ve etkinliklerle öğrencilere hizmet verdiği kaydedildi.

Bilgehaneler'in yaz dönemine ise Kur'an-ı Kerim, sportif faaliyetler ve kamp, enstrüman, çömlek, görsel sanatlar, binicilik, Deney'im Olsun, Matölye (matematik atölyesi) ve daha fazlasıyla giriş yapmaya hazırlandığı aktarıldı.

Kayıtların, 4 Haziran Cumartesi bilgehane.konya.bel.tr adresinden alınmaya başlanacağı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
KonyaEtkinlikBilgehane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.