Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş Ramazan Bayramı'nı kutladı

-

30 Nisan 2022 Cumartesi 14:25
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş Ramazan Bayramı'nı kutladı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yavaş, mesajında, Ramazan Bayramı'nın hayırlara ve tükenmek bilmeyen yaşama sevincine vesile olması temennisinde bulundu.

Ramazan Bayramı öncesinde Başkent'in cadde ve bulvarlarında kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdiklerini aktaran Yavaş, merkez ve ilçe mezarlıklarında temizlik çalışmalarının tamamlandığını, zabıta ekiplerinin de gıda denetimlerini sıklaştırdığını belirtti.

Yavaş, Başkent 153, ASKİ, EGO ve Ankara Zabıtası gibi belediyenin birçok biriminin bayramda 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdüreceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"EGO otobüslerimiz, metro, ANKARAY ve teleferik seferlerimiz ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Bayram tatili nedeniyle Ankara'dan ayrılacak ya da Ankara'ya gelecek tüm vatandaşlarımız için AŞTİ'de güvenlik önlemlerimizi artırdık. Dileyen tüm şehit yakınlarımız ise Başkent 153 Çağrı Merkezimizden araç talep ederek şehitlik ziyaretinde bulunabilecek. İtfaiye ekiplerimiz ile ANFA Güvenlik personelimiz ise olası sorunlara müdahale etmek üzere 24 saat görevlerinin başında olacak.

Bu vesileyle, şehit yakınlarımızın, kahraman gazilerimizin, geleceğimizin ışığı evlatlarımızın, elleri öpülesi büyüklerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor, herkese en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.