Altındağ Belediyesi’nden üniversite adaylarına tam destek

Altındağ Belediyesi’nden üniversite adaylarına tam destek… Altındağ Belediyesi, bünyesinde bulunan kütüphanelerde, üniversite tercih sürecinde zorlanan adaylara ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.

26 Temmuz 2024 Cuma 10:04
Altındağ Belediyesi’nden üniversite adaylarına tam destek

Üniversite adaylarını sevindiren haber… Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki’nin talimatlarıyla, üniversite tercih sürecinde olan adaylara ücretsiz danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı. Gençlerin her alanda yanında olan Altındağ Belediyesi, gençleri tercih sürecinde de yalnız bırakmadı. Altındağ Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren kütüphanelerde üniversite adaylarına ücretsiz “Tercih Rehberlik Desteği” başladı. Tercih Rehberlik Desteği, adaylar ve ailelerinin büyük beğenisini topladı. 

ADAYLARIN RANDEVU ALMALARI GEREKİYOR

Alanında uzman rehber öğretmenler tarafından verilen danışmanlık hizmetinden faydalanmak isteyen adayların, randevu alması gerekiyor. Uzman rehber öğretmenler, üniversite tercihi sürecinde yardım almak isteyen tüm adaylara yardımcı oluyor. Adaylar, 30-31 Temmuz tarihlerinde Hüseyingazi ve Karapürçek kütüphanelerinde, 1 Ağustos tarihinde ise Aydınlıkevler kütüphanesinde tercih rehberlik hizmetinden yararlanabilirler.

“TERCİH DANIŞMANLIĞINDAN MEMNUN KALDIM”

Hüseyingazi Kütüphanesi üyelerinden 19 yaşındaki İkbal Bozer, tercih danışmanlığı hizmetinden memnun kaldığını ifade etti. Bozer “Tercih danışmanlığı hizmeti benim için çok faydalı oldu. Öğretmenlerin yaklaşımları sıcak ve olumluydu. Rehber öğretmenlere aklımdaki soruları sordum. Tüm adaylara tavsiyem hedeflerini belirlesinler. Danışmanlık hizmeti almaktan da çekinmesinler. Hocalarımız gerçekten çok ilgililer… Hocamızla beraber istediğim bölümü ve yazacağım okulları belirledik. Danışmanlık hizmeti almak isteyen herkese kütüphanelere gitmelerini tavsiye ediyorum” dedi. 

“GENÇLERİMİZİN ÜNİVERSİTE TERCİH SÜRECİNDE DE YANLARINDAYIZ”

Gençlerin her konuda yanlarında olduklarını bir kez daha vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Gençlerimiz üniversite sınavına yıl boyunca çok çalıştılar, emek verdiler. Bizler de bu süreçte onlardan desteğimizi esirgemedik. Üniversite sınav sonuçları kısa bir süre önce açıklandı. Sıra tercih sürecine geldi. Tercih aşaması çok önemli… Genç kardeşlerimize doğru tercih yapmaları için destek veriyoruz “ ifadelerini kullandı. 

Başkan Tiryaki, “Tercih danışmanlığı hizmeti vererek, gençlerimizin geleceklerine yön verme sürecinde destekçileri olmayı sürdürüyoruz. Tercih rehberlik desteği almak isteyen gençlerimiz kütüphanelerimizden randevu alabilirler. Hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum, gençlerimize hayat boyu başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.