Mamak Belediyesinden Yüzüncü Yıla Yakışır Yüz Etkinlik

05 Temmuz 2024 Cuma 11:24
Mamak Belediyesinden Yüzüncü Yıla Yakışır Yüz Etkinlik

Sanata ve sanatçıya verdiği destekle Başkent’in kültür ve sanat nabzını tutan Mamak Belediyesi, Cumhuriyet’in yüzüncü yılına yakışır yüz etkinlikle Mamaklılara sanat dolu bir yıl düzenliyor.

Mamak Belediyesi, “Cumhuriyet'in Yüzüncü Yılı” temasıyla ‘Yüzyılda Yüz Etkinlik' başlığı altında bir dizi etkinlik düzenliyor. Musiki Muallim Mektebi başta olmak üzere, 75. Yıl Amfi Tiyatro, Üreğil Millet Bahçesi ve 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi ve mahalleler etkinliklerin adresi olacak.

Kültür ve Sanat Rüzgarı

Tiyatrodan konferansa, konserlerden, seminer, panel ve sergilere kadar dolu dolu kültür ve sanat sezonunun yaşanacağı Mamak’ta, etkinlikler Mamak Belediyesinin web sitesinden, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ile Mamak Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından bilgilendirilecek. Yapılan etkinliklerle Mamak’ın sanatın kaynağı ve merkezi olacağını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak’ın kültür ve sanat alanında iddiasının devam edeceğinin de altını çizdi. Etkinliklerle Mamak’ın kültür ve sanatına yeni bir soluk getireceklerini de belirten Başkan Şahin, “Bir taraftan ilçemizi kalkındıracak çalışmalara imza atarken diğer yandan vatandaşlarımız için daha nitelikli hizmetler üretecek çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Kültür sanat dünyamızda yeni ufuklar açacak çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.