Mamak Belediyesinden Kadınlara ve Çocuklara Özel İletişim Atölyesi

17 Temmuz 2024 Çarşamba 09:57
Mamak Belediyesinden Kadınlara ve Çocuklara Özel İletişim Atölyesi

Mamak Belediyesinin aralıksız devam eden atölye etkinlikleri kapsamında,  kadınlar ve çocuklar için “İletişim Atölyesi” etkinliği yapıldı. İnsan ilişkileri ve iletişimin en önemli unsuru “empati” kavramını ele alan etkinlik çerçevesinde hem yetişkinler hem de çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

 

Atölye Mamak’ın etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde Musiki Muallim Mektebinde “İletişim Atölyesi” etkinliği düzenlendi. Kadın kursiyerler ve minik kursiyerler için düzenlenen etkinlik iki oturum şeklinde gerçekleşti.

 

Kadınlar ve Çocuklara Empati Eğitimi

 

Mamak Aile Danışma Merkezi uzmanları tarafından düzenlenen atölyede ilk oturum yetişkinler için ikinci oturum ise çocuklar için düzenlendi. 12 yetişkin, 13 çocuğun yer aldığı etkinlik, Mamak Belediyesinin Aile Danışmanları ve Çocuk Gelişim Uzmanları tarafından yönetildi. Atölye etkinliği ile yetişkinler, müzik dinledi ve dinledikleri müziğin hissettirdiklerinin resmini çizdi. İki kişinin bir kağıda yaptığı resimlerle empati etkinliği tamamlanmış oldu. Çocuklar da drama yaparak etkinliği gerçekleştirdi.

 

Atölyede gerçekleştirilen sanat etkinlikleri ile atölyeye katılan kişilerin duygu, düşünce ve tutumlarını fark ederken, etkinlik sonrası uzmanların anlatımıyla empati konusunda farkındalıklarının geliştirilmesi ve yeni beceriler keşfetmesi hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.