YKS’de tercih heyecanı

Yenimahalle’den öğrencilere tercih desteği Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri, 8-9 Haziran tarihinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılan gençlere yönelik sınav tercihlerinde rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriyor.

25 Temmuz 2024 Perşembe 12:04
YKS’de tercih heyecanı

Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri, 8-9 Haziran tarihinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılan gençlere yönelik sınav tercihlerinde rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriyor.

Kurulduğu günden bu yana 2 bin öğrenciyi yükseköğretim sınavlarına hazırlayan Destek Eğitim Merkezleri, üniversite tercihi yapacak gençleri bu zorlu süreçte yalnız bırakmıyor.

Destek Eğitim Merkezleri öğrencilerin yanında

25 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında YKS tercihlerini yapacak Yenimahalleli öğrenciler; Cumhuriyet Akademisi (31 Temmuz-2 Ağustos), Karşıyaka Destek Eğitim Merkezi (29-30 Temmuz) ve Ragıp Tüzün Eğitim Destek Eğitim Merkezlerinden (25-26 Temmuz) tercih desteğinden faydalanabiliyor. YKS tercihleri konusunda detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 557 94 60 ( dahili 117) numaralı telefonu arayarak gerekli bilgilere ulaşabiliyor.

 “Eğitimi ön sırada tutuyoruz”

Destek Eğitim Merkezlerinin eğitimin her döneminde gençler için yoğun emek harcadığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İlçemizin 8 ayrı noktasında konumlandırdığımız Destek Eğitim Merkezlerinde, çocuklarımız LGS ve YKS sınavlarına ücretsiz bir şekilde hazırlanıyor. Sınav sonrasında yaşanan zorlu tercih döneminde de öğrencilerimizi yalnız bırakmıyoruz. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin başarısı için büyük emek harcıyor ve bu zorlu süreçte tercih için gereken desteği veriyor. Yenimahalle’de eğitim kalitesinin artması ve gençlerimizin donanımlı bireyler olarak yetişmesi adına eğitime önem veriyor ve her zaman eğitimi ön sırada tutuyoruz. Öğrencilerimizin başarısı için yıl boyunca emek harcayan eğitimcilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize de eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 25.07.2024 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.