Yenimahalle’de yaz okulları eğitime başlıyor

25 Haziran 2024 Salı 14:31
Yenimahalle’de yaz okulları eğitime başlıyor

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün çocuklar için düzenlediği yaz okulları kayıt almaya başladı. Yaz okulu hizmetinden yararlanmak isteyen ilçe sakinleri Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi ve Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü sosyal medya hesaplarından başvuru yapılabiliyor.

Yenimahalle’de çocuklara eğlenceli bir yaz tatili fırsatı sunan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yaz okulu 1 Temmuz- 29 Temmuz ve 5 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında 2 dönemden oluşan eğitim takviminde gerçekleştirilecek.

9 branşta spor eğitimi

Çocuklar için yaz mevsimi boyunca kendini geliştirme ve spor yapma imkanı sunan yaz okulunda; Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Kick Boks, Boks, MuayThai, Futbol, Tenis ve Hentbol branşlarında alanında uzman eğitmenler tarafından dersler verilecek.

Yenimahalle Belediyesi Yaz Okulu’nda 7-14 yaş aralığı için Kick Boks, Basketbol, Boks, Voleybol, Hentbol, MuayThai, Futbol eğitimlerinin yanında 4-10 yaş aralığı için Jimnastik ve 4-14 yaş aralığı için Tenis eğitimleri de uzman eğitmenler tarafından verilecek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenecek yaz okulunda futbol branşında çalışmalar Ali Öcal Batıkent Semt Stadı’nda, tenis branşında eğitimler ise Batıkent Edip Akbayram Parkı’nda yapılacak.

Yenimahalle’den çocuklara spor daveti

Çocuklara spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve kişisel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla her yıl binlerce sakine spor eğitimi veren Yenimahalle Belediyesi yaz okulları için 344 88 86 numaralı telefondan gerekli bilgi alınabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.