Yenimahalle Festivale doyacak

25 Haziran 2024 Salı 14:26
Yenimahalle Festivale doyacak

Yenimahallelilerin yaz aylarını, düzenlediği birçok etkinlikle dolu dolu geçirmesini sağlayan Yenimahalle Belediyesi, bu kez de bir dizi Festival ile vatandaşları bir araya getirecek.

Program kapsamında 27-28-29-30 Haziran Ata Mahallesi Pazar Yeri’nde Sokak Lezzetleri Festivali, 2-3-4 Ağustos Ragıp Tüzün Parkı’nda 4’üncü Geleneksel Kahve Festivali, 16-17-18 Ağustos Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda Moda ve Giyim Festivali ve 5-6 Ekim Ragıp Tüzün Parkı’nda 3’üncü Geleneksel Çiçek Festivali gerçekleşecek.

Başkan Yaşar’dan davet

Kent Orkestrası’nın da sahne alacağı festivallere tüm vatandaşları davet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kahve ve moda tutkunları, sokak lezzetleri gurmeleri, çiçekseverler hepinizi festivallerimize davet ediyorum. Yenimahalle’de kültür ve sanata büyük önem veriyoruz. Yaz boyunca düzenlediğimiz etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.