TÜBİTAK Ankara’da 6 projeye destek olacak

TÜBİTAK "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında Gazi Üniversitesi'nden 6 proje destek almaya hak kazandı

13 Temmuz 2024 Cumartesi 11:17
TÜBİTAK Ankara’da 6 projeye destek olacak

TÜBİTAK "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında 2024 yılı 1. döneminde Gazi Üniversitesi’nden 6 proje desteklenmeye hak kazandı. Gazi Üniversitesi akademisyenlerinin başarılı projeleri, bilim dünyasında önemli katkılar sunacak nitelikte.

TÜBİTAK tarafından desteklenen projeler, farklı bilimsel alanlarda önemli katkılar sağlayacak nitelikte. Her biri kendi alanında yenilikçi ve özgün yaklaşımlar sunan bu projeler, Türkiye’nin bilimsel araştırma kapasitesini artırmanın yanı sıra, uluslararası bilim camiasına da değerli katkılar sağlayacak.

Desteklenmeye hak kazanan projeler şöyle:

Prof. Dr. Fatma Suna Balcı - Mühendislik Fakültesi

Proje Başlığı: Uçuş Kayıt Cihazlarının İzolasyon Katmanında Kullanılacak Yenilikçi Kalsiyum Silikat Yapıların Sentezi ve Kullanıma Yönelik Özelliklerinin Belirlenmesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.