BİST
10.500
ALTIN
2.457,64
DOLAR
32,58
STERLİN
41,48
EURO
35,05

PIRIL PIRIL ALTINDAĞ

01 Temmuz 2024 Pazartesi 10:23
PIRIL PIRIL ALTINDAĞ

Altındağ’da temizlik seferliği devam ediyor. Altındağ Belediyesi bünyesinde görev yapan temizlik ekipleri, ilçedeki tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki’nin talimatlarıyla başlatılan temizlik seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Altındağ Belediyesi ekipleri, Altındağlıların daha temiz bir çevrede yaşam sürmeleri için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Altındağ Belediyesi, bir mahallede daha detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karacaören Mahallesi’ni köşe bucak temizledi. Sokak sokak, cadde cadde temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, Karacaören Mahallesi’ni pırıl pırıl yaptı. Ekipler, sokakları süpürdü, yıkadı. Ayrıca, sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması da yapıldı. 

“ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE İLERLİYOR”

Tertemiz bir Altındağ için çalıştıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “İlçe genelinde başlattığımız temizlik seferberliği aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz, her gün bir mahallede detaylı temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalar titizlikle ilerliyor. Ayrıca, sinek ve haşarelere karşı ilaçlama çalışması da yapılıyor” dedi. 

Başkan Tiryaki “Mahallelerimizi köşe bucak temizliyor, siz değerli Altındağlı hemşehrilerimize emanet ediyoruz. En güzel temizlik hiç kirletmemektir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.