Oda Başkanı Aztekin, son yolculuğuna uğurlandı

03 Temmuz 2024 Çarşamba 13:26
Oda Başkanı Aztekin, son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün yaşama veda eden Ankara Lokantacılar Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin, Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Mamak Ortaköy Mezarlığında toprağa verildi.

 

Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde kılınan cenaze namazına; aile fertleri, yakınları, Ankara Lokantacılar Odası ve camiasının yanı sıra ANKESOB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Birliğe bağlı odaların başkan ve yöneticileri ile esnaf kredi kefalet kooperatifleri başkan ve yöneticilerinden oluşan yoğun katılım oldu. Cenaze töreninde, eski Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü - Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan da hazır bulundu.  

 

ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar, "Yaşadığı rahatsızlık sonucunda vefat eden Mehmet Aztekin başkanımız, Ankara esnaf ve sanatkar camiamızın sevilen, saygı gören bir ismiydi. Değerli bir dostumuzu kaybettik, çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Sonsuzluğa uğurladığımız merhum başkanımızın ruhu şad, mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine, yakınlarına ve esnaf camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

MEHMET AZTEKİN KİMDİR?

 

01.01.1947 Çorum ili Sungurlu ilçesi Güloluk köyü doğumlu Mehmet Aztekin, mesleğe 1972 yılında bir kebapçıda başlıyor. 1978 yılından itibaren oda kaydı, 1984'den beri de esnaf sicil kaydı bulunan ve 1993 yılından bugüne esnaf teşkilatına hizmet eden Aztekin, 2002'den itibaren Ankara Lokantacılar Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanlığını yürütüyordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.