Dikkat! 19 Mayıs'ta Ankara'da bu yollar kapalı!

Başkent Ankara'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir takım tören düzenlenecek. Törenler nedeniyle Ankara'da bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Ankara'da 19 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapatılacak?

19 Mayıs 2017 Cuma 09:34
Dikkat! 19 Mayıs'ta Ankara'da bu yollar kapalı!

Ankara Valiliğinde yapılan açıklamada, Çankaya Belediye Başkanlığının 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, saat 20.00’de Anıtpark’ta Funda Arar konseri düzenleneceği, söz konusu program nedeniyle saat 17.00’den itibaren etkinlik sona erene kadar Spor Park Sokak-Akdeniz Caddesi kesişimi, Mareşal Fevzi Çakmak-84. Cadde kesişimi, Akdeniz Caddesi-83. Sokak kesişimi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi-77. Sokak kesişiminin araç trafiğine kapatılacağı kaydedildi.               

Açıklamada, söz konusu güzergahları kullananların trafiğe kapatılan yol durumunu dikkate almaları gerektiği vurgulandı.

Son Güncelleme: 19.05.2017 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.