BAŞKAN TİRYAKİ HAMAMÖNÜ ESNAFIYLA BULUŞTU

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Hamamönü esnafıyla bir araya geldi. Başkan Tiryaki, esnaf ve işletmecilerin talep ve önerilerini dinledi.

27 Temmuz 2024 Cumartesi 12:28
BAŞKAN TİRYAKİ HAMAMÖNÜ ESNAFIYLA BULUŞTU

Başkan Tiryaki’den esnaf buluşması… Başkan Tiryaki, Hamamönü bölgesinde bulunan esnaf ve işletme sahipleriyle Kabakçı Konağı’nda bir araya geldi, onların görüş ve taleplerine kulak verdi. Toplantıda bulunan tüm esnaf ve işletmecileri dinleyen, istek ve şikayetlerle ilgili değerlendirme yapan Başkan Tiryaki, ilgili birim müdürleri ve esnafla birlikte ortak hareket edilerek sorunların çözüme kavuşturulacağını söyledi. 

“ESNAFLAR BU BÖLGENİN MİHENK TAŞI…”

Hamamönü bölgesinin Ankara için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Tiryaki, “Hamamönü bölgesini 2008 yılında restore etmeye başladık. Burası için büyük emek harcadık. Hamamönü Ankara’nın kültürel dokusunu oluşturuyor. Burası Ankara’nın önemli turizm merkezlerinden biri... Esnaflar bölgenin adeta mihenk taşı… Esnaflarımızla bir araya gelme konusunu önemsiyoruz. Geçmiş dönemlerimizde de esnaf buluşmaları gerçekleştirmiştik. Sık sık esnaf buluşması yapmayı planlıyoruz. Sokak sokak bütün esnaflarımızla bir araya geleceğiz.  Belediye olarak esnaflarımızla el birliğiyle Hamamönü için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

“HAMAMÖNÜ YENİDEN CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

Başkan Tiryaki, “Hamamönü bölgesi Ankara’da yerli ve yabancı turistler tarafından en fazla ziyaret edilen yerlerin başında geliyor. Bölgede çok sayıda müze, tarihi yapı, tarihi cami bulunuyor. Bölge tarihi bir yer olması açısından çok önem arz ediyor. Hamamönü yeniden Ankara’nın cazibe merkezi olacak. Esnafımızla iş birliği içerisinde Hamamönü’nü daha da ileriye taşıyacağız. Hamamönü eskisi günlerdeki gibi, Ankara’nın en çok ziyaret edilen bölgesi olacak inşallah…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.