Ankara Valiliği şehirde aranan 721 kişinin yakalandığını duyurdu!

Gelişen olaylar karşısında harekete geçen ve operasyon düzenleyen ekipler rutin olarak da bazı çalışmalarda bulunuyor. Bu çalışmalar arasında denetleme noktaları oluşturup suçluları yakalamak ilk sıralarda yer alıyor.

20 Temmuz 2024 Cumartesi 10:56
Ankara Valiliği şehirde aranan 721 kişinin yakalandığını duyurdu!

Gerçekleşen büyük çaplı operasyonlarda sık sık adı geçen Ankara'da suçluların adalete teslim edilmesi önemli adımlar atılıyor. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının denetimlerine takılan suçlular hakkında çeşitli zamanlarda bilgilendirmeler yapılıyor.

YÜZLERCE ARANAN ŞAHIS YAKAYI ELE VERDİ

Konu ile ilgili olarak Ankara Valiliği sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayınladı. Söz konusu açıklamada Ankara'da 12-18 Temmuz tarihleri arasında haklarında arama kaydı olan 721 kişinin yakalandığı ifade edildi.

Yapılan açıklamaya göre yakalanan kişilerin aldıkları cezaya göre dağılımı aşağıdaki gibi oldu;

20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 4,
10 yl ve üzeri hapis cezası olan 15,
5-10 yıl arası hapis cezası olan 32,
5 yıla kadar hapis cezası olan 203,
İfadeye yönelik aranan 467 kişi

DENETİMLER SONUÇ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Arama kaydı olan suçlular genelde yapılan kimlik kontrolleri ya da gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçiriliyor. Bu isimler gerçekleştirilen adli işlemlerin ardından cezalarını çekiyor. Halkın huzurunun korunması ve suçların yeni bir suç işlememesi adına yılın her günü ve saatinde ekipler denetimlere devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.