Ankara'da Hollanda gerginliği! Tabelayı söktüler

Başkent Ankara'da Hollanda elçilik binası önünde bulunan Hollanda Caddesi tabelası protestocular tarafından yerinden söküldü. Tabelanın yerine Türk bayrağı asıldı.

13 Mart 2017 Pazartesi 12:26
Ankara'da Hollanda gerginliği! Tabelayı söktüler

Ankara ile Hollanda arasında yaşanan gerginliğin ardından Hollanda'ya tepkiler çığ gibi büyüyor. Ankara'daki Hollanda Elçiliği önünde toplanan öfkeli grup, Hollanda sokağını gösteren tabelayı söktü. Elçilik binası önünde polis geniş güvenlik önlemi alırken, protestocular ellerinde Türk bayrakları ile saatlerce sloganlar attı.

Elçilik binası önünde bulunan Hollanda Caddesi tabelasını yerinden sökmek isteyen bir protestocu tabelanın asılı bulunduğu direğe çıkarken, tabelayı yerinden sökemeyince protestocular bir araya gelerek tabelanın asılı bulunduğu direği yerinden söktü. Protestocular, yere attıkları tabelanın üzerine ayakları ile basarak tepkilerini gösterdi. Tabelanın bulunduğu direğe Türk bayrakları asıldı. Kaynak: Burası Ankara! Tabelayı söktüler.. 

Son Güncelleme: 13.03.2017 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.