Ankara'da EGO yağmurdan dolayı çalışmayacak metroları açıkladı

Ankara'da dün akşam yaşanan ve gün içinde de etkilerinin sürmesinin beklendiği yağışlar vatandaşlara çok zor anlar yaşattı. Son yılların en yoğun yağışını alan Ankara'da ulaşımda da aksamalar meydana geldi.

01 Mayıs 2024 Çarşamba 14:12
Ankara'da EGO yağmurdan dolayı çalışmayacak metroları açıkladı

Ankara'da yaşanan hava durumu kentin bir çok noktasında hayatı durma noktasına getirdi. Pek çok araç yollarda mahsur kalırken, alt geçitler ve alçak bölmeler su ile doldu. Pek çok maddi sonuçlu kaza meydana gelirken olayın ciddiyeti gün ağarınca ortaya çıktı.

ANKARA'DA KORKU DOLU BİR GECE

Başkentte günlerdir devam eden yağmurlar dün akşam itibariyle şu ana kadar ki en yüksek seviyesini gördü. Ahşam saatlerinde başlayan ve bir anda indiren yağış şehirde olduğu kadar ülke gündeminde de adından söz ettirdi. Gece saatlerine kadar devam eden yağmur sele dönüştü. Sular altında kalan altgeçitler ve toplu taşıma kullanırken mağdur olan insanlar yağmurun boyutunu gözler önüne serdi.

Dün akşam yaşanan olayların etkileri bu sabaha da yansıdı. Sabah saatlerinde EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada metro istasyonlarını suların basması nedeniyle bir açıklama yapıldı. Açıklamada temizleme çalışmaları bitene kadar hizmet veremeyecek metrolar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.